N I E U W S B R I E F  -  30 mei 2007 (10:45)


Goede morgen,

AEX test opnieuw de "bodem"!?!

De AEX is woensdag flink lager geopend rond 533.4 vanaf hier bewegen we dan ook zijwaarts in de range tussen 533.9 en 532.5 De AEX heeft een lagere top geplaatst en zet nu de aanval in op de meest recente bodem zo rond 532.1.

Weerstand is nu neergezet op een lagere top rond 538 eerst bij een doorbraak hierboven kan de aanval weer worden verwacht richting de top rond 542. Pas boven de 542 wordt de deur open gezet richting 560.

Steun kan de AEX nu nog vinden rond 532.1 mocht deze naar beneden doorbroken worden dan kan de daling inzetten richting 525.9 de opwaartse trend verliest dan langzamerhand wel aan momentum en verdere dalingen kunnen dan in het verschiet liggen.

De BEARS zetten toch onverwacht een verdere daling in, de steun rond 532.1 is nu het cruciale punt voor een verdere daling of voor een ommekeer zodat de BULLS het stokje weer kunnen over gaan nemen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  538  steun  532.1

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional