N I E U W S B R I E F  -  01 juni 2007 (10:35)


Goede morgen,

AEX nu klaar voor de "UITBRAAK" ?!?

De AEX is vrijdag gelijk hoger gestart rond 541.0 vanaf hier trokken de BULLS gelijk richting het noorden en zijn nu aanbelandt bij de flinke weerstand rond 542.0 inmiddels staan we hier nipt boven dus sprake van een echte doorbraak is er nog niet.

Weerstand de top 542 onder vuur bij definitieve doorbraak boven deze 542 wordt de deur open gezet richting 560. De AEX index is inmiddels wel over gekocht geraakt zodat winstnemingen mogelijk zijn.

Steun ligt nu in eerste instantie rond de vorige top rond 538.0 pas bij een doorbraak hieronder kan de AEX weer wegzakken richting de dubbele bodem rond 532.1 hieronder verzwakt de AEX aanzienlijk en is het opletten geblazen.

De BULLS kwamen weer als een duveltje uit het doosje en zetten onverminderd de aanval nu in op de weerstand 542.0 deze is in principe gebroken waardoor de weg nu open ligt richting 560! Meestal volgen wel altijd eerst weer wat winstnemingen na een top doorbraak, maar de kansen voor een verdere stijging nemen nu langzamerhand steeds meer toe.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  542 / 560 steun  538

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional