N I E U W S B R I E F  -  04 juni 2007 (18:50)


Goeden avond,

AEX de "BULLS" zijn agressief snel naar "560" of ?!?

De AEX is maandag iets lager geopend rond 543.7 vanaf 09:08 gingen de BULLS de opmars inzetten richting het noorden met een hoogste punt rond 10:30 @ 545.9. Daarna ging het tot 15:00 weer naar beneden om vervolgens in de rollercoaster weer naar het noorden te vertrekken. De BULLS geven hiermee aan de kracht waarmee ze naar boven willen gaan.

Weerstand is er nu geplaatst op een dubbele top 545.7 normaliter duidt dit een daling aan, tenzij we hierboven een doorbraak krijgen dan kan de trein weer verder richting het koersdoel 560.

Steun is nu flink hogere komen te liggen en wel op ultrakorte termijn rond 543.4 direct hieronder ligt dan steun op de vorige weerstand zo rond de 541.9 en daaronder is er alweer steun waar deze rally opnieuw spirit kreeg en wel rond 538.0.

De BULLS blijven deze opmars maar voortzetten iedere dip wordt direct gegrepen om positie in te nemen. Met deze agressieve koopgedrag kan de AEX al snel naar de 560 toestomen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  545.7 steun  543.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional