N I E U W S B R I E F  -  05 juni 2007 (19:20)


Goeden avond,

AEX weer nieuwe "top" nu eerst "daling" ?!?

De AEX is dinsdag bijna onveranderd geopend rond 546.0 en zetten de top neer tussen 11:30 en 12:00 vanaf hier ging de karavaan weer richting het zuiden om de steun rond 543.4 te testen. Deze heeft "nog" stand gehouden de vraag is of dit morgen ook nog het geval zal zijn.

Weerstand hebben de BULLS nu geplaatst op de nieuwe top zo rond 547.8 bij doorbraak hierboven ligt de weg weer open richting het koersdoel 560. De kans op eerst een daling neemt nu wel langzamerhand toe doordat de AEX over gekocht begint te raken.

Steun rond 543.4 is vandaag al even onder de loep genomen en heeft dus steun kunnen bieden bij een doorbraak hieronder kan de AEX in eerste instantie afdalen naar de vorige weerstand die nu steun bied en die ligt al gelijk rond 541.9. Paar daaronder kan de AEX afdalen richting 538.

De BULLS hebben opnieuw een hogere top geplaatst in de aanval richting 560, maar of we de 560 nog gaan zien of dat we eerst winstnemingen zullen krijgen zullen we de komende dagen te zien krijgen. Kans op winstnemingen krijgen nu wel de overhand en morgen zou een verdere daling in het vizier kunnen liggen voor de BEARS.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus ultrakort: weerstand  547.8 steun  543.4 / 541.9

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional