N I E U W S B R I E F  -  07 juni 2007 (19:20)


Goeden avond,

AEX eerst "daling" morgen nog "daling" en dan ?!?

De AEX is donderdag positief geopend rond 539.3 en ging even richting het noorden, maar daarna trokken de BEARS hun berenvel aan en zette de daling in. De winstnemingen gaan voort in een gezonde correctie. Maar echt cruciaal is eerst rond de 521.

Weerstand is nu op de voormalige weerstand van 29 mei zo rond de 538 eerst daarboven kunnen de BULLS de aanval weer gaan inzetten richting de top.

Steun niveaus werden zeer snel gebroken en de AEX kun vrijdag dan ook nog verder afdalen richting de steun rond 531.6 daaronder wordt het plaatje al minder positief.

De BEARS hebben hun berenvel aangetrokken morgen zal waarschijnlijk de steun 531.6 worden getest bij een doorbraak kan er een acceleratie gaan plaats vinden richting 526. Mocht de steun het houden, dan zou dat een prachtig koop moment kunnen zijn.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538.0  steun  531.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional