N I E U W S B R I E F  -  07 juni 2007 (17:00)


Goede middag,

NDX nu adempauze voor verdere daling of ... ?!?

NASDAQ-100 is donderdag flink lager geopend rond 1908 vanaf hier werd dan het noorden opgezocht, inmiddels is er op slotbasis op de kwartiergrafiek een bodem neergezet rond 1911 bij doorbraak hieronder kan de NDX flink verder wegzaken.

Weerstand is in eerste instantie te verwachten rond 1920.5 bij een doorbraak hierboven is er weer enigszins lucht om vanaf hier de aanval in te zetten op de top rond 1938.0.

Steun kan dus verwacht worden rond 1911 en rond dit niveau beweegt de NASDAQ-100 zich dan momenteel bij een doorbraak hieronder kan de NDX flink verder wegzakken en wel richting 1889.

De BULLS krijgen even een klapje om de oren, er zit een kans dat er een dubbele bodem wordt gevormd rond 1911 mocht dit het geval zijn, dan hebben we de winstnemingen cq. correctie achter de rug en kunnen de BULLS de stijging weer gaan inzetten. Mocht de 1911 geen steun bieden dan worden de winstnemingen langzamerhand een correctie.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1920.5 / 1938  steun 1911 / 1889

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional