N I E U W S B R I E F  -  08 juni 2007 (20:10)


Goeden avond,

AEX de "daling" kwam volgende week weer "omhoog" ?

De AEX is vrijdag zo als verwacht zeer negatief geopend rond 532.3 daarna sterke stijging naar het noorden daarna weer terug om even de steun 531.6 te testen exact volgens verwachting om daarna weer het noorden op te zoeken.

Weerstand blijft staan op de voormalige weerstand van 29 mei zo rond de 538 pas daarboven kunnen de BULLS de aanval weer gaan inzetten richting de top.

Steun werd exact gevonden op 531.6 en ik schreef het al in mijn vorige nieuwsbrief mocht deze steun houden dan is dat een prachtig koopsignaal voor de volgende run.

De BULLS vonden het rond 531.6 voorlopig welletjes met de daling en zetten de stijging in. Volgende week zou dan ook een herstel kunnen inzetten. En boven de 547.8 hebben we weer een krachtig koopsignaal waardoor deze "BULL RUN" verder kan richting de 560.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538.0  steun  531.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional