N I E U W S B R I E F  -  08 juni 2007 (17:40)


Goede middag,

NDX dus "daling" nu klaar voor "stijging" of ?!?

NASDAQ-100 is vrijdag dan eerst nog verder weggezakt en heeft dan "voorlopig" een bodem neergezet rond 1880.5 deze dient nu als steun. Er moet heel wat gebeuren wil de NDX weer in de BULLS run komen.

Weerstand is in eerste instantie de vorige steun rond 1911 die donderdag is gebroken en waar de daling een acceleratie kreeg. Pas als de weerstand 1911 gebroken is ligt direct op 1920.5 de volgende.

Steun is dus vrijdag neergezet op de meest recente bodem rond 1880.5 mocht de NDX hier doorheen breken dan kan de techno index richting 1871/1867 daaronder springen de alarm signalen op rood.

De BEARS voelen zich zeer aangenaam in hun berenvel en drukken de techno index met flink wat kracht naar beneden. De kans lijkt redelijk dat we nu bodemvorming krijgen en dat er een technisch herstel ontwikkeld. Zolang de 1867 stand houd blijft deze "BULL RUN" intakt.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1911/1920.5  steun 1880.5 / 1867

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional