N I E U W S B R I E F  -  12 juni 2007 (15:20)


Goede middag,

AEX de BULLS moeten nu hun beste pak aantrekken !?!

De AEX dinsdag lager geopend om daarna vervolgens de stijging weer in te zetten met een hoogste punt @ 538.65 om daarna weer richting het zuiden te vertrekken. Maar met deze hoogste punt hebben we nu ook een nieuwe weerstand waar de volgende start signaal kan worden gegeven.

Weerstand is dus neergezet rond 538.6 bij een doorbraak hierboven kunnen de BULLS hun beste stierenpak aantrekken om de aanval in eerste instantie in te zetten richting de vorige steun zo rond de 543.4.

Steun is de AEX nu zoekende en een steun boven de 531.4 zou een hogere steun neerzetten wat gunstig kan uitpakken voor de BULLS.

De BEARS proberen een einde te maken aan deze mooie trend kanaal onder de 531.4 krijgen ze dan ook meer vat op een vervolg daling richting 521 eerst hieronder loopt deze trend een eerste deuk op en zijn vervolg dalingen niet uit te sluiten.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538.6  steun  531

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional