N I E U W S B R I E F  -  16 juni 2007 (12:20)


Goede middag,

AEX de BULLS gaan dus verder met de RALLY !?!

De AEX heeft een explosieve beweging laten zien, nadat de weerstand 543.4 is gebroken werd daarna de weg ingezet richting de top en weerstand 547.80 deze is ook gelijk uitgenomen en hiermee is de weg weer vrij richting het koersdoel 560!

Weerstand 547.8 is uitgenomen en hiermee is de weg dan ook weer vrij naar het koersdoel 560.

Steun wordt nu in eerste instantie de vorige weerstand 547.8 middels de over gekocht situatie kan de AEX dus hier naartoe dalen om daarna de weg weer in te slaan richting 560.

De BULLS slaan genadeloos toe nadat eerst de steun 531.4 naar beneden werd gebroken bleek dit een "false move" waardoor dus een zeer sterke tegen beweging werd in gezet die vriend en vijand heeft verrast.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  560  steun  547.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional