N I E U W S B R I E F  -  16 juni 2007 (12:20)


Goede middag,

NASDAQ-100 the "BULLS" ready to take off !?!

NASDAQ-100 heeft ook alle weerstand overwonnen en middels de weerstand en top doorbraak gooien de BULLS ook hier alle remmen los.

Weerstand rond de 1938 is gebroken hierdoor kan de NDX nu doorstijgen richting het volgende koersdoel rond de 2000. De NDX is inmiddels iets over gekocht en draait alweer richting het neutrale gebied zodat de steun eerst nog es getest kan worden.

Steun is nu dus in eerste instantie de vorige weerstand 1938 eerst bij een doorbraak hieronder kan de NDX terug vallen richting de steun rond 1924.5 zou de NDX tot hieraan terug vallen dan zou dat een nieuwe aanzet kunnen geven richting de 2000.

De BULLS hebben dus een bodem neergezet exact volgens mijn vorige nieuwsbrief, vanaf hier is het dan ook heel hard gegaan richting het noorden. Hiermee geven de BULLS toch weer een signaal af dat de BULLS RUN volledig intakt blijft.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2000  steun 1938 / 1924.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional