N I E U W S B R I E F  -  23 juni 2007 (22:15)


Goeden avond,

AEX nu "top" geplaatst klaar voor "daling" of ?!?

De AEX heeft een sterke stijging achter de rug, vanaf 20 juni zijn de eerste winstnemingen gestart. Het blijft nu uiteraard blijven dit winstnemingen of komt er een flinke correctie. Op de nieuwe top hebben we weerstand hierboven kunnen we een hervatting van de stijgingen krijgen en kan de 560 snel in beeld komen.

Weerstand hebben we nu op de nieuwe top 554.7 pas hierboven is de weg vrij naar 560. Ook is hierboven kans op verdere stijgingen zelfs richting de 600.

Steun is nu dan te vinden rond 547.2 eerst hieronder kan de AEX de daling verder inzetten met als volgende steun rond 543.4 en daarna ligt er nog steun op de vorige weerstand rond 538.6.

De BULLS hebben een flink stijging achter de rug, de eerste winstnemingen zijn gestart. De BEARS kunnen de daling verder inzetten met een doorbraak onder 547.2 het blijven dan nog steeds winstnemingen. Cruciaal wordt het pas onder de 531.4 dan neemt de kans toe op een serieuze correctie. Een doorbraak boven de 554.7 geven de BULLS de beste kaarten en kan er zelfs een stijging in de pipeline liggen richting 600.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  554.7  steun  547.2

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional