N I E U W S B R I E F  -  23 juni 2007 (22:15)


Goeden avond,

NASDAQ-100 na winstnemingen nu nieuwe stijging !?!

NASDAQ-100 zet de daling in na recente stijgingen, nog even leek een nieuwe doorbraak een feit, maar de BULLS hadden "nog" te weinig kracht zodat eerst een nieuwe aanloop moet worden genomen.

Weerstand blijft staan rond 1948.5 pas hierboven kan de NDX doorstomen richting het koersdoel 2000. Maar er moet nu wel flink wat kracht terug komen in de markt willen we een doorbraak zien boven de 1948.5.

Steun komt nu aardig in de buurt, deze ligt dan ook rond 1917.5 bij een doorbraak hieronder kan er een serieuzere daling verwacht worden er is dan namelijk ruimte richting 1880.5.

De BEARS hebben de eerste daling golf ingezet, het zijn "nog" niet meer dan winstnemingen onder de 1880.5 kunnen de daling serieuze normen aannemen en kan er een "flinke" correctie uitgelokt worden. Boven de 1948.5 is er weer een koopsignaal en kan de weg vervolgt worden richting 2000.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1948.5  steun 1917.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional