N I E U W S B R I E F  -  28 juni 2007 (15:15)


Goede middag,

AEX klaar voor nieuwe dip, of nieuwe stijgingen ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag gelijk met een hogere hiaat geopend. Vervolgens is er een top neergezet rond 545.4 intraday en vanaf hier glijdt de AEX weer iets af. De nieuwe top wordt van belang of we een nieuwe stijging gaan zien of niet.

Weerstand nu op nieuwe top 545.2 hierboven is dan een eerste stijging mogelijk richting 548.4, en daarboven kan een nieuwe aanval worden verwacht op de high rond 554.7.

Steun is nu neergezet op een lagere bodem rond 538.7 mocht deze naar beneden worden doorbroken, dan kan de AEX wegzakken richting 530.7.

De BULLS zijn sterk begonnen vandaag kan op een test richting 538.7 is een mogelijkheid, een doorbraak direct boven de 545.2 is een nieuwe start voor hogere koersen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  545.2 steun  538.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional