N I E U W S B R I E F  -  03 juli 2007 (19:15)


Goeden avond,

AEX zet deze week aanval in richting "565" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag gelijk met een hogere hiaat geopend. Vervolgens is er een top neergezet rond 553.7 en is de index de gehele dag rond dit niveau blijven hangen.

Weerstand ligt rond de zone  553.7 - 554.7 bij doorbraak hierboven is er een stijging mogelijk richting de 565 daarboven kan de AEX doorstijgen richting 600.

Steun is nu in eerste instantie te vinden op de vorige weerstand zo rond de 548.4. Pas bij een doorbraak hieronder kan de AEX verder dalen richting de steun op 538.7.

De BULLS houden de vaart er "nog" stevig in, er ligt een stijgingskans op de loer richting 565 vanaf hier kan dan een daling worden ingezet wegens winstnemingen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  554.7 steun  548.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional