N I E U W S B R I E F  -  03 juli 2007 (19:45)


Goeden avond,

NASDAQ-100 flink verder omhoog en nu ???

NASDAQ-100 heeft de sterke stijging vast weten te houden en ook vandaag stoomt de US technologie index flink door. Hierdoor komt de 2000 puntengrens al aardig snel in de buurt en onze long positie staat inmiddels flink te plussen.

Weerstand 1948.5 is krachtig naar boven doorbroken waardoor de NDX kan doorstomen richting 2000. De BULLS braken zonder wikken of wegen de weerstand en hiermee geven de BULLS dan ook de enorme kracht aan waarmee ze naar boven willen gaan.

Steun word nu dan ook in eerste instantie de vorige weerstand zo rond de 1948.5 eerst hieronder kan een terugval worden verwacht richting 1924.5 dit was namelijk de vorige steun.

De BULLS blijven maar brullen en blijven flink doorstijgen, de technische indicator wijst wel op een flinke over verkocht situatie zodat de eerste winstnemingen nu op de loer komen te liggen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2000  steun 1948.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional