N I E U W S B R I E F  -  05 juli 2007 (19:15)


Goeden avond,

AEX een "dubbele top" nu klaar voor "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag hoger geopend om vervolgens een iets hogere top neer te zetten op 555.63, vanaf hier werd dan ook de daling ingezet.

Weerstand blijft dus staan op 554.7 eerst bij een doorbraak hierboven kan er een stijging plaats gaan vinden richting de 565 en daarboven kan de AEX doorstijgen richting 600.

Steun blijft onveranderd op de vorige weerstand zo rond de 548.4. Bij een doorbraak daaronder kan de AEX verder afdalen richting de steun op 538.7. Hier wordt het dan cruciaal want daaronder kan er een grotere daling in het verschiet liggen.

De BULLS kunnen het nu moeilijk gaan krijgen, we hebben namelijk te maken met een dubbele top, veel negatieve divergentie, en afnemende volume nu klaar voor een daling?

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  554.7 steun  548.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional