N I E U W S B R I E F  -  06 juli 2007 (22:45)


Goeden avond,

AEX een nieuwe "break out" nu naar "565" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag onveranderd geopend om vervolgens de spurt erin te zetten we hebben net geen nieuwe jaar high, maar met iets hogere gesloten Wallstreet is de kans groot dat we a.s. maandag een nieuwe high gaan zien.

Weerstand rond 554.7 is gebroken hierdoor is er een stijging mogelijk richting de 565 daarboven kan de AEX zelfs doorstijgen richting 600.

Steun is nu in eerste instantie 550.6 doorbraak daaronder kan de AEX afdalen richting vorige weerstand die nu dient als steun rond 548.4. Daaronder kan er een flinke daling worden uitgelokt en wel richting de steun rond 538.7.

De BULLS gaan onverstoord verder en de aanval richting 565 kan worden ingezet. De markt is wel flink over gekocht waardoor winstnemingen kunnen worden uitgelokt. Maar zoals ik in het verleden weleens vaker heb vermeld een over gekocht situatie kan soms langer aanhouden dan men denkt.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  554.7 steun  550.6

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional