N I E U W S B R I E F  -  09 juli 2007 (19:15)


Goeden avond,

AEX morgen gaan we weer hoger !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag gelijk hoger geopend om vervolgens de spurt erin te zetten en daarna is het de gehele dag zijwaarts gegaan. Bij sluiting van de AEX futures kwam er nog een flinke spurt van 3 punten erin nadat bekend werd gemaakt dan NUMICO wordt overgenomen.

Weerstand is er eerst rond 610, het koersdoel ligt tussen 565 en 570. De AEX heeft dus de vrije ruimte om te stijgen. Ultra kort is de technische indicator neutraal, wat aangeeft dat we zowel omhoog als omlaag kunnen. Met de FTI spurt zal de opening dinsdag dus "waarschijlijk" hoger zijn.

Steun is nu in eerste instantie de vorige weerstand 554.7 bij een doorbraak hieronder kan de AEX index zakken richting de steun rond de 550.6.

De BULLS blijven de vaart erin houden ondanks de over gekocht situaties op diverse termijnen. Hieruit kan men concluderen dat de trend zelfs sterker wordt, maar anderzijds ligt het gevaar op de loer dat de eerste winstnemingen kunnen gaan uitbreken.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  610  steun  554.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional