N I E U W S B R I E F  -  12 juli 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX de "BULLS" willen richting "570" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag bijna onveranderd geopend om even richting het zuiden te koersen en dan volop in de aanval vanaf 551.34 naar de top die eveneens gebroken is en nieuwe koop signaal afgaf.

Weerstand lag op 559.8 deze is vanaf één streep vanaf de bodem op 550 naar boven doorbroken hiermee lijkt het alsof de BULLS eerst de 570 willen zien voordat er een correctie komt.

Steun ligt in eerste instantie op de weerstand 559.8 wordt deze doorbroken dan is deze uitbraak "waarschijnlijk" een false move en dan kan er een grotere daling worden verwacht.

De BULLS hebben het kompas richting het noorden gericht en met zo'n kracht lijkt het erop dat we in één streep doorgaan richting de 570. Mits de 559.8 morgen geen false move blijkt te zijn want dan worden de rollen weer omgekeerd.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  610  steun  559.8 / 550.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional