N I E U W S B R I E F  -  16 juli 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX gaat morgen verder omhoog of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag paar punten hoger geopend @ 561.25 om vervolgens 2 puntjes af te dalen en na 15:00 ging het weer richting het noorden met een minimale beweging van 3 punten over de gehele dag was er weinig te beleven.

Weerstand is wel hoger komen te liggen rond 563.5 en bij een doorbraak hierboven kan de AEX z'n weg weer verder vervolgen richting 570.

Steun ligt op de weerstand 559.8 bij doorbraak hieronder ligt er een daling van 2% in het verschiet richting 550 en 548.4. Hier ligt dus een steunzone eerst daaronder kan de afdaling doorzetten richting 538.

De BULLS blijven steeds hogere toppen neerzetten en winstnemingen zijn helemaal niet aan de orde. Kans op een daling blijft op de loer liggen wegens ook de over gekocht situatie op dag basis, Ultra kort kunnen we morgen weer hoger wegens de over verkocht situatie, waarna de winstnemingen kunnen los basten.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  563.5  steun  559.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional