N I E U W S B R I E F  -  16 juli 2007 (19:15)


Goeden avond,

NASDAQ-100 eerst correctie dan ruim 30% hoger ?!?

NASDAQ-100 is sinds 27 juni de bodem rond 1905.5 met zo'n 130 punten gestegen zonder noemenswaardige winstnemingen, hoelang kan dit doorgaan? De BULLS hebben wereldwijd er zin in en blijven maar doorstijgen, met de zware over gekocht situaties liggen nu wel winstnemingen op de loer tot "flinke" correcties.

Weerstand ligt nu op de top van ruim 6 jaar terug rond 2070. Bij een doorbraak hierboven komt er zeer veel ruimte vrij want de eerst volgende weerstand ligt dan rond 2770 dit is dus ruim 30% hoger.

Steun blijft staan op de vorige weerstand die nu fungeert als steun en deze ligt rond 1992 rond dit niveau kunnen er weer stukken worden opgepakt.

De BULLS zijn in opperbeste stemming ook hier ligt zoals vele indices nu een daling op de loer. Iedere dip is dan ook een buy, want "the trend is your friend" en deze is sterk opwaarts gericht.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2070  steun 1992

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional