N I E U W S B R I E F  -  18 juli 2007 (15:15)


Goede middag,

NASDAQ-100 is nu klaar voor een "daling" of ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels flink hogere top geplaatst @ 2045.2 deze dient nu als weerstand. De kans op een daling neemt nu hand over hand toe wegens de over gekocht situatie een eerste daling kan verwacht worden richting de steun.

Steun is inmiddels flink hoger komen te liggen rond 2026.5 eerst een doorbraak hieronder kan de NDX de daling inzetten richting de vorige weerstand 1992.0 die nu dient als volgende steun.

Weerstand is geplaatst op de top van afgelopen dinsdag rond 2045.2 een doorbraak hierboven kan de NDX brengen naar de top van ruim 6 jaar terug @ 2070. Een doorbraak daarboven geeft veel ruimte richting de weerstand 2770 dit is ruim 30% hoger.

De BULLS rules met andere woorden ze hebben de teugels in handen en iedere dip blijft koopwaardig, maar een noemenswaardig dip hebben we al sinds 27 juni nog niet meer gezien "OPLETTEN DUS" of gaan we nog hoger!

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2045  steun 2026.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional