N I E U W S B R I E F  -  19 juli 2007 (20:00)


Goeden avond,

AEX lagere top, lagere bodem, gaat het nu gebeuren ???

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag paar punten hoger geopend @ 559.25 om vervolgens hoger te sluiten @ 560.25. We hebben een lagere top @ 560.9 en de ultra korte trend heeft een dalende beweging ingezet maar??? Het is afwachten hoe de cijfers van Microsoft Corp (MSFT) en Google (GOOG) zijn. Zullen deze beter uitvallen dan de verwachting dan kan de AEX weer z'n vleugels uitslaan en een topdoorbraak realiseren.

Weerstand ligt nu dus in eerste instantie op een "lagere top" zo rond 560.9 bij doorbraak hierboven kan de AEX doorstijgen richting de top rond 563.5 hierboven ligt de weg weer open richting 570.

Steun is er geplaatst op een lagere bodem zo rond 555.5 bij een doorbraak hieronder kan de AEX afdalen richting de steunzone zo rond de 550 - 548.4 hieronder ligt er een grotere dalingkans.

De BULLS blazen voorlopig wat stoom af, bij doorbraken door bovenstaande weerstand niveaus kan de AEX in rap tempo doorstijgen naar 570. Maar bij een doorbraak onder de 555.5 kan er met gemak 3% tot  5% vanaf.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  560.9  steun  555.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional