N I E U W S B R I E F  -  20 juli 2007 (19:15)


Goeden avond,

AEX volgende week vervolg daling of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag dan met de afdaling begonnen. De bovenkant van de ultra korte termijn trend rond 561.3 werd aangeraakt en vanaf hier werd de daling dan ingezet. Tevens is de steun rond 555.5 gebroken en dit kan dan uiteindelijk een verdere vervolg krijgen.

Steun 555.5 is gebroken hierdoor kan de AEX afdalen richting de steunzone zo rond de 550 - 548.4 hieronder ligt er een grotere dalingkans.

Weerstand blijft staan op een  "lagere top" rond 561.3 pas bij een doorbraak hierboven kan de AEX weer doorstijgen richting de top rond 563.5 en daarboven ligt de weg weer open richting 570.

De BEARS delen een eerste plaagstootje uit, de AEX is ultra kort over verkocht waardoor een opleving mogelijk is, maar met de doorbraak door de steun 555.5 ruiken de BEREN een verdere daling.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  561.3  steun  550.0 / 548.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional