N I E U W S B R I E F  -  24 juli 2007 (10:00)


Goede morgen,

AEX blijft ultrakort "nog" in dalende trend !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag iets lager geopend @ 557.98 vervolgens werd de weg weer ingeslagen richting het noorden met een hoogste punt op 558.76 vanaf hier ging het weer iets zuidwaarts. Steun is iets lager komen te liggen.

Steun is nu geworden 555.0 eerst daaronder kan de AEX afdalen richting de steunzone rond de 550-548.4 en eerst daaronder liggen grotere dalingkansen.

Weerstand is in eerste instantie op een lagere top rond 559.0 daarna gevolgd door de dalende trend rond 560.1 pas bij een doorbraak hierboven kan aanval worden ingezet op de top 563.5.

De BEARS proberen de AEX index verder naar beneden te drukken maar het gaat niet allemaal van harte. De BULLS geven maar mondjes maat toe wat toch wel aangeeft dat we nog steeds op de langere termijnen in een zeer sterke trend zitten.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  559.0  steun  555.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional