N I E U W S B R I E F  -  25 juli 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX de BEREN zijn wakker !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft zoals de verwachting was de daling ingezet. Door de doorbraak onder de steun 555.0 ging het dan ook in een rap tempo waarbij zelfs de steunzone 550-548.4 is gebroken.

Steun is te verwachten rond 546.5 met een doorbraak daaronder kan de AEX zelfs verder afdalen richting de steun rond 538.7.

Weerstand is in eerste instantie te verwachten rond 550.9 ultrakort kan de AEX vanaf hier dan een verdere stijging in gaan zetten richting de vorige steun 555.0 die nu fungeert als weerstand.

De BEREN zijn wakker en komen uit hun hol en slaan genadeloos toe ahum... Op zich valt het nog allemaal reuze mee en is er slechts sprake van winstnemingen op een hoge niveau.

Niettemin maken wij hierdoor een record winst dit jaar van ruim 68% wegens de short positie op de AEX index en ruim 70% cash in de aandelen. Maar de eerste nieuwe signalen zijn alweer in aantocht en kunnen tegen snoep prijzen weer ingekocht worden! Haat u ook "grote verliezen" overweeg dan eens een abonnement er is nog plaats voor een beperkt aantal leden!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  550.9  steun  546.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional