N I E U W S B R I E F  -  27 juli 2007 (18:30)


Goeden avond,

AEX is de "bodem" nu gevonden of niet ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag fors lager geopend @ 528.55 daarna zette er een flink herstel in richting 535.94. Op dit moment lijkt het alsof er een bodem is neergezet net boven de steun 521.3 zo rond de 526.3!

Steun is dus geplaatst rond 526.3 bij doorbraak hieronder is de volgende opvang net rond de steun 521.3 bij een doorbraak hieronder kan de AEX zelfs terug vallen richting 512 de oude weerstand van februari dit jaar..

Weerstand is nu dus de vorige steun 538.7 hiertussen ligt nog de piek van vrijdag op 535.0 pas boven de 538.7 is er meer ruimte richting het noorden en kan men zich richting op 550/551 dit was een steunzone die nu dient als weerstandzone.

De BEREN zijn dus inderdaad wakker geschud en er is nu ook inderdaad sprake van een "fikse" correctie. Inmiddels zijn de markten wereldwijd in het over verkocht gebied beland m.a.w. de tijd lijkt weer rijp voor een herstel beweging.

De daling van afgelopen week heeft het rendement bij ons naar een record niveau getild van ruim +80% middels de short posities op de FTI futures en het grotendeels cash in de aandelen. Wilt u ook verdienen in zowel stijgende als dalende markten overweeg dan eens een abonnement bij Tips2Trade!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538.7  steun  526.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional