N I E U W S B R I E F  -  30 juli 2007 (11:15)


Goede morgen,

NASDAQ-100 de "BULLS" klaar voor nieuwe stijging ?!?

NASDAQ-100 heeft flinke daling neergezet na het doorbreken van de steun rond 2018.5. Deze voormalige steun wordt nu een belangrijke weerstand om vanaf hier weer de aanval in te kunnen zetten richting de top. Maar vooralsnog heeft de NDX nog veel goed te maken voorlopig heeft de NASDAQ-100 een steun gevonden.

Steun is dus te verwachten rond 1956.5 mocht deze ook gebroken worden dan ligt er "nog" een flinke daling in het verschiet richting 1906 dit was de steun van eind juni.

Weerstand ligt nu in eerste instantie zo rond de 1996.5 pas met een doorbraak hierboven kan de aanval worden verwacht op de voormalig steun 2018.5.

De BEARS hebben genadeloos toegeslagen, maar is het nu de tijd dat de BULLS klaar zijn voor nieuwe stijgingen? Middels de over verkocht situatie is de kans redelijk groot dat we nieuwe stijgingen kunnen verwachten. De weerstand 1996.0 is de eerste heuvel die overwonnen moet worden.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1996.0  steun 1956.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional