N I E U W S B R I E F  -  31 juli 2007 (19:30)


Goeden avond,

AEX morgen verder "stijgen" of weer "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag flink hoger geopend @ 529.44 om daarna de gehele dag door te blijven stijgen om uiteindelijk rond het hoogste punt @ 533.99 te sluiten. Normaliter is dit een voorbode om morgen verder te gaan stijgen.

Weerstand is in eerste instantie te verwachten rond 535.0 daarna is gelijk hierboven weerstand op een voormalige steun rond 538.7 eerst daarboven kan een verdere herstel worden verwacht.

Steun is dan uiteindelijk neergezet rond 524.0 eerst bij doorbraak hieronder kan de AEX een verdere daling voortzetten met een eerste steun rond 521.3 daaronder kan het zelfs weer hard gaan met steun rond 512.0

De BEREN zijn eerst een halt toegeroepen, de BULLS hebben een herstel beweging ingezet waarbij 535.0 een eerste heuvel wordt. Blijkt deze een brug te ver, dan kan nieuwe dalingen in de markt komen met een eerste belangrijke daling richting 524.0.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  538.7  steun  524.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional