N I E U W S B R I E F  -  06 augustus 2007 (12:45)


Goede middag,

AEX is de "bodem" nu geplaatst of ... ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag zoals verwacht flink lager geopend @ 515.72 om daarna tot aan het middaguur door te blijven stijgen met een hoogste koers @ 519.15. Hebben we de daling nu gehad of ligt er nog meer in het vat?

Weerstand is nu direct te verwachten op de vorige steun 519.7 pas daarboven kan de AEX een herstel in gaan zetten richting 530 een doorbraak hierboven is noodzakelijk willen we het negatieve sentiment wegspoelen.

Steun is in eerste instantie te vinden rond 512.2 dit is was de top in februari en dient nu als steun een doorbraak hieronder geeft een daling potentie richting 503.5.

De BEREN slaan weer genadeloos toe voorlopig lijkt er nu een bodem neergezet rond 515.7 en het is weer een lagere bodem! Eerst een doorbraak boven 530 kan het sentiment keren we zijn dan wel een hogere bodem nodig boven 515.7 anders is de kans groot dat de AEX verder kan afdalen richting 503.5.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  530  steun  515.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional