N I E U W S B R I E F  -  06 augustus 2007 (12:45)


Goede middag,

NASDAQ-100 nieuwe "daling" of begin "stijging" ?!?

NASDAQ-100 is afgelopen vrijdag met een enorme vaart onderuit gegaan. Steun is nog net gevonden boven 1915 met een doorbraak hieronder kan de NDX verder afdalen.

Steun blijft dus gehandhaafd rond 1915 en direct daaronder ligt dan steun rond 1906. Zou dit niveau geen stand houden dan kan de NDX zelfs aan een afdaling beginnen richting 1866.

Weerstand is neergezet rond 1967 eerst een doorbraak daarboven brengt licht aan de eind van de tunnel, een hogere bodem boven 1915 zal dan een nieuwe startsignaal kunnen geven voor een hervattin van de BULLS markt.

De BEARS blijven "nog" domineren maar voor hoelang. Een doorbraak onder 1915/1906 geeft een nieuwe startsein voor lagere koersen. Een doorbraak boven 1967 is waarschijnlijk de start van nieuwe stijgingen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1967  steun 1915

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional