N I E U W S B R I E F  -  08 augustus 2007 (10:40)


Goede morgen,

AEX nog één "heuvel" te gaan en dan ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is woensdag flink hoger geopend @ 526.32 en deze beweegt nu in een band breedte van 1 punt tussen 527.6 en 526.1 een uitbraak uit dit niveau kan een vervolg geven voor de volgende beweging.

Weerstand is nu de zone 530 - 534 deze heuvel dient nog overwonnen te worden, wil het plaatje weer wat gunstiger worden voor de BULLS. Hierboven een sterk koopsignaal met volgende weerstand rond 539.

Steun is nu definitief neergezet op 515.7 een doorbraak hieronder geeft alweer direct steun op de weerstand van februari dit jaar zo rond de 512.2 hieronder ligt dan ruimte richting 503.5.

De BULLS hebben een fikse correctie achter de rug. Of dit het was is nog moeilijk te bepalen boven de 534 kan de AEX flink verder herstellen en onder 515.7 kunnen de BEARS de AEX weer verder naar beneden drukken het is dus even afwachten welke richting er wordt gekozen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  530 / 534  steun  515.7

De Amerikaanse rente is na het rentebesluit ongewijzigd gebleven op 5.25%

US renteontwikkeling

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional