N I E U W S B R I E F  -  10 augustus 2007 (10:40)


Goede morgen,

AEX met de "hakken over de sloot" of verder "dalen" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag iets lager geopend @ 530.24 om vervolgens een duikvlucht te maken waarbij gelijk de test op de steun 515.7 werd ingezet. Intraday is hier zelfs een laagste punt neergezet @ 514.4 om vanaf hier de koers weer in te zetten richting het noorden. Van belang wordt nu hoe de ontwikkelingen worden donderdag avond in New York maken de beurzen daar weer een duikeling dan gaan we onherroepelijk de steun vrijdag breken.

Steun blijft dus rond de 515.7 intraday hebben we hier een doorbraak gehad maar op kwartier slotkoers is de AEX hier "nog" net keurig boven gebleven. Mocht de US wel weer afdalen dan kan er dus een doorbraak plaats gaan vinden en kunnen we ons op gaan maken voor een koers richting de 503.

Weerstand blijft de zone 530 - 534 deze zone was "nog" een brug te ver. Pas hierboven kunnen de BULLS weer "opgelucht" ademhalen en kan de AEX index waarschijnlijk weer de aanval inzetten richting de top 563.5.

De BULLS kregen donderdag er weer van langs, het geeft maar weer aan hoe angst de beurzen kunnen laten stuiteren. Het is alweer een tijdje geleden dat de beurzen zo op en neer stuiterden. Het lijkt erop dat er een bodem is neergezet rond 515.7 na 22:00 bij het sluiten van de US beurzen weten we of we met de hakken over de sloot zijn gekomen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  530 / 534  steun  515.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional