N I E U W S B R I E F  -  10 augustus 2007 (10:40)


Goede morgen,

AEX "knak" zegt steun nu "nog" steun op ... ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag flink lager geopend @ 507.8 om vervolgens een duikvlucht te maken richting de steun zo rond de 503.5 deze heeft stand kunnen houden waardoor de kans op een opleving richting 515.7 weer in de pipeline ligt.

Steun wordt dus verwacht rond 503.5 mocht deze ook knakken dan kan de AEX een stevige daling verwachten richting 470. En is er sprake van een mini crash.

Weerstand is nu flink lager komen te liggen op de voormalige steun 515.7 eerst daarboven kan een herstel zich voortzetten maar van belang is eerst een hogere bodem boven 503.5 willen we het negatieve sentiment van ons af kunnen schudden.

De BULLS kregen vandaag weer een genadeklap te verwerken en is er sprake van een complete sell-off waarbij de steun 503.5 maar net stand kan houden. Hieronder ontstaan er grotere gevolgen voor de AEX en kan er een versnelling plaats gaan vinden. Kans op een herstel richting 515.7 ligt nu het meest voor handen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  515.7  steun  503.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional