N I E U W S B R I E F  -  10 augustus 2007 (15:00)


Goede middag,

NASDAQ-100 straks duikvlucht of steun op ?!?

NASDAQ-100 is sinds woensdag 8 augustus met maar liefst 60 punten gedaald. De volgende daling kondigt zich alweer aan de NASDAQ future noteren inmiddels maar liefst 22 punten lager. Zodat we sowieso een lagere opening tegemoet gaan zien.

Steun ligt er tussentijds rond 1935.5 maar deze zal onherroepelijk vrijdag middag worden gebroken bij de opening de volgende steun kan dan verwacht worden rond 1914.5 direct daaronder ligt steun rond 1905.5. Hieronder kan de NDX aan afdaling beginnen richting 1866.

Weerstand is komen te liggen op een hogere top rond 1993.5 eerst daarboven kunnen de BULLS naar lucht happen maar zover is het nog niet. Vrijdag zullen de steun niveaus worden getest bij een doorbraak kan er nog wel een sell-off achteraan komen.

De BEARS zijn terug en hoe, ondanks dat blijft de NDX nog sterk liggen terwijl de Europese indices stuk voor stuk lagere niveaus neerzetten blijft de NDX nog boven de steun niveaus liggen. Vrijdag zullen we dan ook hier de test krijgen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1993.5  steun 1914.5/1905.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional