N I E U W S B R I E F  -  14 augustus 2007 (18:40)


Goeden avond,

AEX stuit af op "weerstand" dus nu "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag iets lager geopend @ 511.94 met een daling tot 11:00 daarna kregen we een 5 punten stijging met als top 515.3 net onder de weerstand om vervolgens een daling van 7 punten in te zetten.

De voormalige steun 515.7 die nu fungeert als weerstand heeft zijn dienst inmiddels bewezen de AEX steeg richting deze weerstand en zette vanaf hier de daling weer in. Eerst boven deze weerstand neemt de kans ook toe dat we een hogere bodem kunnen verwachten in de komende weken.

Steun is nu geplaatst op een lagere bodem rond 497.7 deze steun dient getest te worden wil de AEX weer een opwaartse trend kunnen hervatten. Een doorbraak onder 497.7 kan een nieuwe verkoop golf uitlokken met een koersdoel van 470.

De BULLS krijgen "nog" steeds geen vat op het geheel. De BEARS blijven de index lager drukken. De steun op 497.7 is nu van essentieel belang willen we niet nog verder dalen. De technische indicator zit in het neutrale gebied zodat er een test plaats kan gaan vinden richting de steun. Een doorbraak boven de 515.7 is een eerste positieve impuls die gevolgd dient te worden met een hogere bodem boven 497.7.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  515.7  steun  497.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional