N I E U W S B R I E F  -  14 augustus 2007 (11:45)


Goede morgen,

NASDAQ-100 klaar voor nieuwe dalingen of ... ?!?

NASDAQ-100 zit duidelijk voor de korte termijn in een neerwaartse trend. De bovenkant van deze trend ligt nu zo rond de 1978 eerst een doorbraak daarboven kan een hogere bodem teweeg brengen maar we vinden eerst nog weerstand.

Weerstand is dus te vinden rond 1945.5 eerst daarboven maakt de weg vrij richting de dalende trendlijn rond 1978.

Steun ligt op een lagere bodem en wel rond de 1902 een doorbraak hieronder maakt de weg vrij richting 1866 dit was een steun niveau in mei / juni dit jaar.

De NDX is ultrakort over gekocht wat een daling kan uitlokken en zo de steun rond 1902 getest kan worden. Mocht de NDX de kracht hebben om door de 1945.5 te breken dan kan de aanval worden ingezet richting de dalende trendlijn op 1978.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1945.5  steun 1902

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional