N I E U W S B R I E F  -  17 augustus 2007 (11:45)


Goede morgen,

NASDAQ-100 nu "voorlopig" een bodem ?!?

NASDAQ-100 had donderdag een forse sell-off met een dieptepunt op 1805.6 waarna er een krachtig herstel optrad. Koopjes jagers hebben uiteindelijk de NDX kunnen sluiten op 1846.1. Inmiddels noteren de US futures toch weer lager zodat we een lagere opening tegemoet kunnen gaan zien.

Weerstand voor de NASDAQ-100 ligt nu in eerste instantie op de vorige steun rond 1902 dus er ligt nog een flinke aantal punten herstel op de loer. Mocht een herstel tot hier plaats gaan vinden dan is er ook kans dat er een hogere bodem in de markt gezet kan worden en dat bied weer perspectief voor de toekomst.

Steun is nu flink lager gezet rond 1809 mocht deze het niet houden dan kan de index verder afglijden richting 1753 hieronder is zelfs een daling mogelijk richting de laagste punt van maart dit jaar zo rond 1710.

De NASDAQ-100 is op alle termijn zwaar over verkocht zowel op kwartier, dag en weekbasis eigenlijk een ultieme koopsignaal toch lijkt het me verstandiger even af te wachten op bevestigingen en dan u slag weer toeslaan! Mits u nog geen afscheid had genomen.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1902.0  steun 1809.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional