N I E U W S B R I E F  -  22 augustus 2007 (10:00)


Goede morgen,

AEX kan doorstijgen naar weerstand 515.7 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is woensdag hoger van start gegaan en kan zijn weg vervolgen richting de weerstand rond 515.7 op daggrafiek basis is er zelfs ruimte richting de 521.

De steun is inmiddels een stuk hoger komen te liggen en wel zo rond de 500.5 bij doorbraak hieronder kan de AEX opnieuw gaan corrigeren van belang is de steun rond 479.6 dat deze stand houd om een nieuwe up trend te verwachten.

Weerstand is dus rond 515.7 te verwachten hierboven is er in eerste instantie ruimte richting 521 dit was een vorige steun op de daggrafiek. Boven dit niveau is er weer flink ruimte namelijk richting de zware weerstand zo rond de 534.0.

De BULLS zetten een flinke tegenbeweging in na de forse daling van de afgelopen weken. Toch zijn de problemen nog niet verdwenen zolang we geen hogere bodem hebben of krijgen blijven de dalingkansen het grootst.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  515.7  steun  500.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional