N I E U W S B R I E F  -  23 augustus 2007 (18:00)


Goeden avond,

AEX na doorbraak "weerstand" nu eerst "daling" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is donderdag flink hoger geopend @ 519.3 het feestje ging door tot even na half tien in de ochtend toen de 521 werd aangetikt! Ik schreef al in de weekend nieuwsbrief dat dit de volgende "flinke" weerstand wordt die overwonnen moet worden.

Weerstand @ 515.7 werd dus zonder wikken en blozen gebroken en de spurt ging in één keer door naar de weerstand 521 vanaf hier kregen de BULLS het moeilijk en kwamen de eerste winstnemingen op gang.

De steun ligt normaliter op de vorige weerstand dus 515.7 maar de AEX is hier al onder gesloten waardoor een verdere daling mogelijk is. Het mooie is nu dat op ultrakorte termijn de AEX over verkocht is en op dag basis zwaar over gekocht. Wie van de twee zal het gaan winnen.

De BULLS zullen toch nog een keer door de knieën moeten willen we een stabiele bodem en steun hebben. Vandaag werd al het eerste signaal afgegeven met een hogere opening en een lagere slot, een daling richting 500.3 / 497.8 behoort nu dan ook tot de mogelijkheden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.0 steun  500.3 / 497.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional