N I E U W S B R I E F  -  24 augustus 2007 (18:20)


Goeden avond,

AEX laatste "UP" beweging nu "DOWN" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is vrijdag iets lager geopend @ 512.65 tot 10:00 gingen we weer omhoog om daarna zijwaarts te gaan bewegen. Vanaf 15:55 werd de spurt erin gezet en kwam er de aanval op de weerstand @ 521.0.

Weerstand blijft dus staan @ 521.0 bij een doorbraak hierboven kan de AEX hoger en wel richting de weerstand rond 534.0.

De steun is nu in eerste instantie geplaatst @ 513.8 mocht deze naar beneden worden gebroken dan kan de AEX afdalen richting de steunzone 500.3 - 497.8 daaronder kan een nieuwe dalingsgolf uit de tent worden gelokt.

De BULLS geven nog geen krimp, maar een nieuwe golf winstnemingen kan op de loer blijven liggen. Onder 513.8 kan er een daling plaats gaan vinden richting de 500, veel is mede afhankelijk hoe de slot in de US vanavond zal zijn.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.0 steun  513.8 / 500.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional