N I E U W S B R I E F  -  27 augustus 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX "dubbele top" nu dan "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is maandag zoals verwacht wat hoger geopend @ 519.8 daarna ging het tot 11:00 opwaarts met een piek @ 521.2 dit was exact rond de weerstand en vanaf hier ging het dan met de index zuidwaarts richting 517.8 om vervolgens te sluiten @ 518.12.

Weerstand zo rond 521.0 heeft de eerste aanval inmiddels afgeslagen. Eerst een doorbraak hierboven kan het technisch plaatje voor de AEX verbeteren met een koerssprong richting 534.0. Maar de weerstand heeft nu een dubbele top gevormd en vaak wordt dan een daling verwacht!

De steun blijft rond de 513.8 staan mocht deze naar beneden worden gebroken dan is de dubbele top voltooid en kan de AEX afdalen richting de steunzone 500.3 - 497.8 pas daaronder verslechterd het technisch plaatje wat.

De BULLS stoten het hoofd tegen de weerstand 521.0 een doorbraak is nodig om het plaatje te verbeteren. Onder de 513.8 is dan ook een grotere daling te verwachten en kunnen pas de eerste winstnemingen op gang komen na de forse stijgingen sinds 17 augustus.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.0 steun  513.8 / 500.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional