N I E U W S B R I E F  -  30 augustus 2007 (12:20)


Goede middag,

AEX zet "lagere top" nu nieuwe daling of doorbraak ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is donderdag  flink hoger geopend @ 515.91 en bewoog tot 11:50 zijwaarts in een bandbreedte tussen 516.9 en 515.0 daarna zette een daling in richting 513.5. Inmiddels is er een lagere top neergezet en pas bij een doorbraak hierboven kan de AEX doorstijgen richting de 521.

Weerstand is nu in eerste instantie op de lagere top zo rond de 516.5 pas bij een doorbraak daarboven kan de aanval worden ingezet richting 521.0 daarboven is het startsein gegeven om te stijgen richting 534.

De steun is nu neergezet op de zone 503.5 / 500.3 eerst bij een doorbraak hieronder kan een vervolg daling volgen richting 479.6.

De BEARS namen het roer weer over en zetten de AEX flink lager op dinsdag. Woensdag kwam er een flinke herstel nadat de AEX flink lager was geopend en donderdag gaat de AEX in navolging van de rally woensdag op Wallstreet flink hoger openen. Dit geeft aan hoe nerveus de markt momenteel op de kleinste meldingen reageert.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  516.5 steun  503.5 / 500.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional