N I E U W S B R I E F  -  01 september 2007 (09:00)


Goede morgen,

NDX klaar voor de volgende "RALLY" of nog ?!?

NASDAQ-100 had vrijdag weer een goede sessie er werd al gelijk hoger geopend rond de 1988 vervolgens bleef de NDX in een bandbreedte van zo'n 20 punten bewegen. De weerstand op de top van 8 augustus dient uitgenomen te worden voor vervolg RALLY.

Weerstand heeft de NDX nu op de top van 8 augustus 1993.5 bij een doorbraak hierboven kan de BULLS doorstijgen richting de top die op 2060 ligt. Daarboven is een krachtig koopsignaal voor de lange termijn.

Steun is door de flinke stijging nu rond 1954.0 een doorbraak daaronder maakt de weg weer vrij richting 1899.0 het plaatje gaat aanzienlijk veranderen als we daaronder breken er kan dan een terug test plaats gaan vinden richting 1809.0!

De BULLS kwamen genadeloos terug mede door manipulatie van de FED maar dat terzijde hierdoor is wel de aanval ingezet op de top 1993.5 daarboven is een sterk koopsignaal met koersdoel 2060. Aangezien de NDX flink over gekocht is kan begin de week eerst een daling verwacht worden.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1993.5 steun 1954 / 1899

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional