N I E U W S B R I E F  -  06 september 2007 (19:20)


Goeden avond,

AEX komt morgen toch de "KLAP" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is donderdag gelijk hoger geopend @ 526.04 en zet tegen 12:00 de daling in richting 521.0 dit is net boven de steun en na 13:00 kwamen de BULLS weer uit hun weiland en joegen de index weer boven de 527.0 mede door een onveranderde rente in de EU zone. Maar hadden we niet positiever moeten reageren??? We zullen het morgen zien!

Weerstand 531.2 moet overwonnen worden om dan de zware weerstand 534.0 uit te nemen of dit zal lukken maken we morgen mee als we weten hoe het over de grote plas vanavond sluit.

De steun 522.7 was uitgenomen maar de AEX vond nog steun net boven de 521.0 pas daaronder kan de AEX aan een verdere afdaling beginnen met minstens 10 punten.

De BULLS worden maar steeds gevoed maar wat als het gras op is krijgen we dan een nieuwe "grote" klap. De AEX krijgt boven de 534.0 een blow-off en onder de 521 start een nieuwe correctie.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  534 steun  521.0

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional