N I E U W S B R I E F  -  07 september 2007 (19:00)


Goeden avond,

AEX een "BEURS CRASH" teveel van het goede ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX opende vrijdag iets lager @ 526.17 daarna ging het richting de 529.3 dat is 2 punten onder de top en weerstand vanaf daar kwam dan toch de klap die ik verwachtte er is nu ruimte richting de volgende steun.

De steun kan nu dus worden gevonden rond 510.5 en daaronder ligt er ruimte richting 503.5 bij een doorbraak daaronder komen de BEREN pas echt uit hun hol en kan er een "flinke" daling uit de tent worden gelokt.

Weerstand kan er nu in eerste instantie worden verwacht op de vorige steun die nu dient als weerstand en wel zo rond de 521.5. Eerst daarboven kunnen de STIEREN proberen om de belangrijke weerstand 534.0 in het vizier te krijgen eerst daarboven is het leed voorlopig over.

De BEARS kwamen "niet" als een duveltje uit het doosje deze daling lag in de lijn der verwachtingen. De markt was namelijk in zeer korte tijd hard opgelopen en daaropvolgend kunnen dus winstnemingen worden uitgelokt. Een "beurs crash" is volgens mij teveel van het goede maar goed extreme overdrijving kan de beurs flink laten bewegen. A.s. maandag kan de beurs in eerste instantie weer iets opveren wegens over verkocht situatie in de technische indicator.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.5 steun  510.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional