N I E U W S B R I E F  -  07 september 2007 (17:00)


Goede middag,

NDX de "TECHNO BEARS" komen uit hun hol ?!?

NASDAQ-100 heeft flinke rally achter de rug maar een daling zat op de loer. Vrijdag is de NDX dan gelijk flink lager geopend @ 1972 een goede 1% inmiddels ligt de steun ook onder vuur en daaronder kan er nog een dikke 50 punten vanaf.

Steun rond de 1953.5 ligt nu onder vuur bij een doorbraak hieronder kan de NDX flink verder zakken en wel richting de bodem die nu fungeert als steun zo rond de 1899 dat is een goede 50 punten lager.

Weerstand is nu de vorige steun zo rond de 1988 eerst daarboven kan de aanval worden ingezet op de top en weerstand zo rond de 2031.5.

De TECHNO BULLS moeten op adem komen of de TECHNO BEARS gaan het overnemen, op moment van schrijven ligt de steun rond 1953.5 onder vuur hieronder kunnen de BEARS uit hun hol komen om door te zakken richting 1900.

 NASDAQ-100 15 minuten grafiek
Technische Analyse NASDAQ-100 intraday 15 minuten grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1988 steun 1953.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional