N I E U W S B R I E F  -  10 september 2007 (19:40)


Goeden avond,

AEX pas onder 503.5 een "BEREN FEESTJE" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX opende maandag nagenoeg onveranderd @ 517.5 daarna ging het richting de 520 en kon dus de weerstand 521.5 niet worden uitgenomen en vanaf 15:00 ging de AEX dan ook in een streep richting 513.0.

De steun 510.5 is de volgende hindernis voor de BEREN bij een doorbraak ligt de volgende horde op de belangrijke steun 503.5 breekt het BEREN FEESTJE pas echt los en ligt de weg open richting 479.5.

Weerstand blijft de vorige steun die nu dient als weerstand rond 521.5 eerst bij doorbraak naar boven kan de aanval worden ingezet op de weerstand zone 531.2 - 534.

De BEARS hebben het estafette stokje weer in handen en drukken de AEX weer kleine 5 punten lager. Inmiddels is de steun op 510.5 aardig in de buurt hieronder komt de grote test op 503.5.

Morgen is de kans aardig groot dat we wat herstel zouden kunnen gaan zien mede wegens de over verkocht situatie in de kwartier grafiek. Mogen de US indices hoger sluiten dan kunnen we dus gelijk een iets hogere opening tegemoet gaan zien.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.5 steun  510.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional