N I E U W S B R I E F  -  12 september 2007 (09:00)


Goede morgen,

AEX deze "weerstand" moet overwonnen worden ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index staat pal voor een verdere stijging mits de weerstand waar de index op stuit overwonnen wordt. Deze weerstand ligt nu exact op 521.5.

Weerstand rond 521.5 moet doorbroken worden willen we een verdere stijging krijgen richting de weerstand zone 531.2 - 534. Hierboven is er een krachtig koopsignaal voor de BULLS voor de korte termijn.

De steun is nu komen te liggen rond 512.8 bij een doorbraak kunnen de BEREN de aanval inzetten richting de steun 503.5 wordt deze gebroken dan barst het BEREN FEESTJE pas echt los en ligt de weg open richting 479.5.

De BULLS geven zich blijkbaar niet zomaar gewonnen en staan nu voor een dilemma gaan we de weerstand breken dan ligt een vervolg stijging op komst. Blijkt de weerstand nog een trede te ver dan zal er een daling worden ingezet richting de steun 512.8.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.5 steun  512.8

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional